Stoel Ivy

€ 189,00
Bestel in winkel
SKU
57165

Eetkamerstoel Ivy, stof Ponti + Calabria creme, pootjes mat zwart + handgreep.

Optie montagekosten: 10,- per stoel

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamerstoel Ivy, stof Ponti + Calabria creme, pootjes mat zwart + handgreep.

Optie montagekosten: 10,- per stoel


De moderne eetkamerstoel Ivy is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze variant van de eetkamerstoel heeft de kleur crème. Opvallend is dat er bij de stoffering gebruik is gemaakt van twee verschillende stofsoorten. De achterzijde is voorzien van de geweven stof Ponti, de voorzijde is bekleed met Calabria, een stoere microvezelstof. De zwart metalen poten, met eigentijds design, vormen een mooi contract met de crèmekleurige bekleding.Meer informatie
SKU57165
Artikelnummer900048364
Hoogte ca. 91 cm
Breedte ca. 53 cm
Diepte ca. 65 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen