Stoel Ivy

€ 189,00
Bestel in winkel
SKU
57265

Eetkamerstoel Ivy, stof Ponti + Calabria licht bruin, pootjes mat zwart + handgreep.

Optie montagekosten: 10,- per stoel

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamerstoel Ivy, stof Ponti + Calabria licht bruin, pootjes mat zwart + handgreep.

Optie montagekosten: 10,- per stoel


Eetkamerstoel Ivy zit niet alleen heerlijk, de stoel heeft ook een speels eigentijds design. Opvallend is dat er voor de bekleding van de kuip gebruik is gemaakt van twee verschillende stofsoorten. De achterzijde is bekleed met Ponti, een mooie geweven stof. Voor de voorkant is gekozen voor de stoere microvezelstof Calabria. Beide stoffen zijn in de kleur lichtbruin uitgevoerd. Ivy is in verschillende kleuren verkrijgbaar.Meer informatie
SKU57265
Artikelnummer900048363
Hoogte ca. 91 cm
Breedte ca. 53 cm
Diepte ca. 65 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen