Tafel Avalox 210 x 98

€ 1.299,00
Bestel in winkel
SKU
56904

Eetkamertafel Avalox, 160 x 98 cm (+ 50 cm uitschuif), met V-poot zwart metaal, eiken naturel vintage.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel Avalox, 160 x 98 cm (+ 50 cm uitschuif), met V-poot zwart metaal, eiken naturel vintage.


Leverbaar in:

driftwood

190/250 x 98 cm


Deze moderne en super handige uitschuifbare eetkamertafel uit de Avalox collectie is een handomdraai met 50 cm te verlengen. Heel handig als je regelmatig met meer mensen aan tafel zit, maar niet een hele grote tafel in je interieur kwijt kan. De tafel is niet uitgeschoven 160 x 98 cm. Het tafelblad is gemaakt van Primo Laminato en verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren.


Meer informatie
SKU56904
Artikelnummer900048578
Hoogte ca. 77 cm
Breedte ca. 210 cm
Diepte ca. 98 cm
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen