Tafel Avalox 98 x 200

€ 899,00
Bestel in winkel
SKU
57798

Eetkamertafel Avalox, blad HPL kleur Oak naturel vintage, op schuine rechte poot, afmeting: 200 x 98 cm.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel Avalox, blad HPL kleur Oak naturel vintage, op schuine rechte poot, afmeting: 200 x 98 cm.


Leverbaar in:

kleur Driftwood

diverse afmetingen


Stoer met een modern design, deze eetkamertafel van 200x98cm uit de Avalox collectie mag worden gezien. Opvallend zijn de zwart metalen hoekpoten. Behalve deze poot zijn er nog twee verschillende modellen tafelpoot om uit te kiezen. De tafel is leverbaar in twee verschillende kleuren: driftwood en oak natural vintage. Het tafelblad is gemaakt van Primo Laminato, een sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal dat vrijwel niet van echt hout te onderscheiden is.


Meer informatie
SKU57798
Hoogte ca. 77 cm
Breedte ca. 98 cm
Diepte ca. 200 cm
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen