Tafel Avalox 98 x 190

€ 1.299,00
Bestel in winkel
SKU
57802

Eetkamertafel Avalox, uitschuifbaar, blad HPL kleur Driftwood, 4 schuine rechte poten, afmeting: 190 x 98 cm (+ 60 cm tussenblad).

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel Avalox, uitschuifbaar, blad HPL kleur Driftwood, 4 schuine rechte poten, afmeting: 190 x 98 cm (+ 60 cm tussenblad).


Leverbaar in:

kleur Oak naturel

diverse afmetingen


Deze uitschuifbare eetkamertafel uit de Avalox collectie is 190x98 cm. Heb je meer ruimte nodig? Dan is de tafel eenvoudig te verlengen met 60 cm. Het tafelblad is van Primo Laminato en leverbaar in de kleur oak natural vintage of driftwood. De zwart metalen tafelpoten zorgen voor een stoere finishing touch.


Meer informatie
SKU57802
Hoogte ca. 77 cm
Breedte ca. 98 cm
Diepte ca. 190 cm
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen