Woonprogramma Mesola ; stoere veelzijdigheid

Als het gaat om het inrichten van je huis, is het belangrijk om een stijl te kiezen die bij jou past. Maar soms kan het lastig zijn om te bepalen welke stijl dat dan precies is. Gelukkig is er de laatste tijd een trend opgekomen die perfect past bij mensen die van veelzijdigheid houden: de Mesola-stijl.

Industrieel en warm

De Mesola-stijl is een mix van stoere, industriële elementen en warme, gezellige accenten. Het is een stijl die goed past bij mensen die houden van een robuuste uitstraling, maar die ook willen genieten van een warme en uitnodigende sfeer in huis. Met de Mesola-stijl kun je een unieke en persoonlijke woonruimte creëren die helemaal past bij jouw smaak en wensen.

   

Sfeer en balans

Een van de belangrijkste elementen van de Mesola-stijl is het gebruik van natuurlijke materialen. Denk aan hout, steen, metaal en leer. Deze materialen geven een stoere uitstraling aan je interieur, en geven tegelijkertijd een warme en gezellige sfeer. Door het gebruik van deze materialen kun je bovendien een mooie balans creëren tussen de ruwe en gladde oppervlakken in je huis.

Naast het gebruik van natuurlijke materialen, is ook het kleurenpalet van de Mesola-stijl belangrijk. Hierbij wordt vaak gekozen voor neutrale tinten als grijs, bruin en beige, gecombineerd met diepere kleuren als groen, blauw en rood. Door deze kleuren te gebruiken kun je een rustige en gezellige sfeer creëren in je huis, zonder dat het saai wordt.

Een ander belangrijk element van de Mesola-stijl is het gebruik van verlichting. Hierbij wordt vaak gekozen voor grote, industriële lampen die een stoere uitstraling hebben. Door het gebruik van deze lampen kun je bovendien een bepaalde sfeer creëren in je huis, afhankelijk van de lichtsterkte en kleurtemperatuur.

 

Ben jij benieuwd naar de gehele colectie van dit stoere woonprogramma, of wil je meer informatie over de prijzen en afmetingen? 
Klik dan op deze link!

 

 

Delen:

Copyright © De Groot Wonen