De 10 leukste accessoires voor onder de 100 euro

 

Decoratie kan de sfeer en stemming in je huis beïnvloeden. Door gebruik te maken van kleuren, texturen en patronen kun je een bepaalde sfeer creëren, zoals gezelligheid, rust, elegantie of speelsheid. Decoratieve elementen zoals verlichting, kaarsen en kunstwerken kunnen ook bijdragen aan de gewenste stemming in je huis. Wij hebben voor jou de 10 leukste accessoires voor onder de 100 euro op een rijtje gezet.

 

1. Kussens 

Een paar nieuwe kussens op de bank kunnen een grote impact hebben op de uitstraling van je woonkamer. Kies voor een leuke print of een opvallende kleur om je zithoek op te fleuren.

Klik hier voor meer kussens

 

2. Wijnrekken

Wijnrekken zijn een praktische en stijlvolle manier om je wijnflessen op te bergen en te presenteren, terwijl ze ook dienen als decoratief element in je interieur.

 

 

3. Spiegels

Spiegels zijn een veelzijdig en decoratief element in het interieur, waarmee je ruimtes optisch groter en helderder kunt laten lijken. Naast hun functionele aspect kunnen spiegels ook dienen als eyecatcher en designelement, waardoor ze een vleugje elegantie en stijl aan een kamer toevoegen.

Klik hier voor meer spiegels

 

4. Vazen

Een mooie vaas kan een statementstuk zijn op zichzelf, of kan worden gevuld met verse bloemen om een ​​vleugje kleur toe te voegen aan je huis. Kies voor een unieke vorm of een onverwachte kleur om het echt te laten opvallen.

Klik hier voor meer vazen

 

5. Droogbloemen

Droogbloemen zijn een duurzame en trendy optie voor het toevoegen van natuurlijke schoonheid aan je interieur, omdat ze langdurig behouden blijven.

Klik hier voor meer droogbloemen

 

 

6. Muurkunst

Muurkunst kan een kamer onmiddellijk transformeren. Er zijn veel opties beschikbaar, van posters tot canvasafdrukken. Kies iets dat bij je persoonlijkheid past en dat je graag zult zien elke keer dat je de kamer binnenkomt.

Klik hier voor meer wanddecoratie

 

7. Kaarsen

Kaarsen zijn altijd een goede keuze om gezelligheid toe te voegen aan een ruimte. Kies voor een geur die je aanspreekt en een mooie houder om het visueel aantrekkelijk te maken.

 

 

8. Klokken

Klokken zijn een handige manier om de tijd bij te houden en kunnen ook fungeren als decoratieve elementen. Kies voor een opvallend ontwerp om het echt op te laten vallen.

Klik hier voor meer klokken

 

9. Plaids

Een plaid kan niet alleen functioneel zijn om warm te blijven op koude avonden, maar kan ook een mooie textuur of patroon toevoegen aan je bank of fauteuil. Kies een kleur die past bij de rest van je inrichting.

Klik hier voor meer plaids

 

10. Manden

Manden zijn handig om spullen in op te bergen, maar kunnen ook dienen als decoratieve elementen. Kies voor een natuurlijke uitstraling met een rieten mand of kies voor een kleurrijke optie om wat kleur toe te voegen aan je ruimte.

Klik hier voor meer manden

Delen:

Copyright © De Groot Wonen