Highboard Homestead

€ 1.399,00
Bestel in winkel
SKU
58499

Highboard Homestead, 3 deuren + klep + 3 open vakken met LED-verlichting, eiken fineer kleur naturel, zwart metalen pootjes.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Highboard Homestead, 3 deuren + klep + 3 open vakken met LED-verlichting, eiken fineer kleur naturel, zwart metalen pootjes.Dit highboard uit de collectie Homestead is geschikt om te gebruiken als home office, maar is ook een perfect barmeubel door de horizontale klep. Daarnaast heeft dit meubel met Scandinavische look ook nog 3 deuren en bovenaan 3 handige kleine open vakken, die op hun beurt worden verlicht door ledverlichting. Het meubel is 125cm breed en 140cm hoog. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein! Een prachtige toevoeging aan een natuurlijk en fris interieur.


Meer informatie
SKU58499
Hoogte ca. 140 cm
Breedte ca. 125 cm
Diepte ca. 42 cm
HoutkleurNaturel
houtsoortEiken
MerkHenders & Hazel
WoonstijlScandinavische woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen