TV dressoir Homestead 150 breed

€ 799,00
Bestel in winkel
SKU
58502

Tv-meubel Homestead, 1 deur + lade + open vak met LED-verlchting, eiken fineer kleur naturel, zwart metalen pootjes.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Tv-meubel Homestead, 1 deur + lade + open vak met LED-verlchting, eiken fineer kleur naturel, zwart metalen pootjes.


Leverbaar in:

210 cm breed

180 cm breed


In de Homestead-collectie vinden we 3 verschillende lowboards terug. Dit lowboard is het kleinste exemplaar en meet 150cm breed. Het heeft een deur, een lade en een open vak dat prachtig verlicht wordt door ledverlichting. De collectie staat op fijne metalen poten, maar het hout is hier duidelijk de hoofdrolspeler. De fijne lijnen, de afgeronde vormen en de natuurlijke houtkleur maken van dit lowboard een ideale toevoeging in een Scandinavisch interieur.


Meer informatie
SKU58502
Artikelnummer900052470
Hoogte ca. 60 cm
Breedte ca. 150 cm
Diepte ca. 42 cm
HoutkleurNaturel
houtsoortEiken
MerkHenders & Hazel
WoonstijlScandinavische woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen