Salontafel Homestead 90 x 60

€ 399,00
Bestel in winkel
SKU
58497

Salontafelset Homestead, eiken fineer kleur naturel, pootjes zwart metaal, afmeting: 80x50x39 cm + 90x60x31 cm.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Salontafelset Homestead, eiken fineer kleur naturel, pootjes zwart metaal, afmeting: 80x50x39 cm + 90x60x31 cm.


Deze salontafelset komt uit collectie Homestead en is een perfect voorbeeld van de Japandi-stijl. Deze stijl combineert Scandinavisch en Japans wonen: zachte kleuren, afgeronde vormen en meubels die rust uitstralen. Daar voldoet deze salontafelset zonder twijfel aan! De tafeltjes meten 90x60cm en 80x50cm en vormen een set. Ze zijn dus niet los te plaatsen.Meer informatie
SKU58497
Artikelnummer900052757
Hoogte ca. 39 cm
Breedte ca. 90 cm
Diepte ca. 60 cm
HoutkleurNaturel
houtsoortEiken
MerkHenders & Hazel
WoonstijlScandinavische woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen