"Ervaar luxe en comfort met de betoverende Florance bank bij Pronto Wonen!"

Veelzijdigheid en comfort

Model Florance is een veelzijdige en betaalbare bank die verkrijgbaar is als 3-zits, 2,5-zits, 2-zits of als hoekcombinatie. De zit- en rugkussens zijn standaard gevuld met hoogwaardig polyetherschuim dat is afgedekt met fiberfill. De zitkussens rusten op sterke nosagvering en bieden samen met de rugkussens een heerlijk comfort.

 

Personaliseer jouw bank

De bank is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren uit de Pronto Wonen stoffencollectie. Je kunt ook kiezen voor optioneel extra zit- en/of rugcomfort, zoals HR-schuim in de zitting en een mix van dons en siliconenvlokken in de rug. Voor de 2,5-zitsbank is er ook een optie voor een slaap-/relaxfunctie, waarmee je comfortabel kunt ontspannen en uitklappen. De longchair kan worden uitgerust met opbergruimte, handig voor het opbergen van kussens, plaids of speelgoed.

 

    

Kies jouw stijl

Het model Florance wordt geleverd met standaard afgeronde rugkussens, maar je kunt ook kiezen voor rugkussens met een rechthoekige optiek. De bank kan worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur en behoeften. Pronto Wonen biedt onderhoudsproducten aan om je meubelen te beschermen tegen vuil en vlekken, en je kunt de garantie tegen een meerprijs verlengen tot 5 jaar.

 

Snel genieten van jouw nieuwe bank

De levertijd voor dit model kan snel zijn, met een verwachte levering binnen 20 werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Houd er rekening mee dat deze snelle levering alleen geldt voor geselecteerde elementen/opstellingen en bepaalde stoffen/microleders die worden vermeld in het stoffenoverzicht van Pronto Wonen. 

 

 

Klik hier voor het assortiment uit voorraad leverbare Florance banken!!

Of kom naar de winkel van Pronto Wonen voor meer informatie en laat je deskundig informeren over alle mogelijkheden die het model Florance biedt.

 

Delen:

Copyright ┬ę De Groot Wonen