Blog

Woonprogramma Mesola ; stoere veelzijdigheid

Als het gaat om het inrichten van je huis, is het belangrijk om een stijl te kiezen die bij jou past. Maar soms kan het lastig zijn om te bepalen welke stijl dat dan precies is. Gelukkig is er de laatste tijd een trend opgekomen die perfect past bij mensen die van veelzijdigheid houden: de Mesola-stijl.

Industrieel en warm

De Mesola-stijl is een mix van stoere, industriële elementen en warme, gezellige accenten. Het is een stijl die goed past bij mensen die houden van een robuuste uitstraling, maar die ook willen genieten van een warme en uitnodigende sfeer in huis. Met de Mesola-stijl kun je een unieke en persoonlijke woonruimte creëren die helemaal past bij jouw smaak en wensen.

   

Sfeer en balans

Een van de belangrijkste elementen van de Mesola-stijl is het gebruik van natuurlijke materialen. Denk aan hout, steen, metaal en leer. Deze materialen geven een stoere uitstraling aan je interieur, en geven tegelijkertijd een warme en gezellige sfeer. Door het gebruik van deze materialen kun je bovendien een mooie balans creëren tussen de ruwe en gladde oppervlakken in je huis.

Naast het gebruik van natuurlijke materialen, is ook het kleurenpalet van de Mesola-stijl belangrijk. Hierbij wordt vaak gekozen voor neutrale tinten als grijs, bruin en beige, gecombineerd met diepere kleuren als groen, blauw en rood. Door deze kleuren te gebruiken kun je een rustige en gezellige sfeer creëren in je huis, zonder dat het saai wordt.

Een ander belangrijk element van de Mesola-stijl is het gebruik van verlichting. Hierbij wordt vaak gekozen voor grote, industriële lampen die een stoere uitstraling hebben. Door het gebruik van deze lampen kun je bovendien een bepaalde sfeer creëren in je huis, afhankelijk van de lichtsterkte en kleurtemperatuur.

 

Ben jij benieuwd naar de gehele colectie van dit stoere woonprogramma, of wil je meer informatie over de prijzen en afmetingen? 
Klik dan op deze link!

 

 

De grote voordelen van het stijlvolle Melamine

Stijlvol!

Melamine meubels zijn een geweldige keuze voor als jij op zoek bent naar stijlvolle en duurzame meubels die gemakkelijk te onderhouden zijn. Melamine is een synthetisch materiaal dat bestaat uit houtvezels die worden gecombineerd met een harde kunststoflaag. Dit maakt melamine meubels stevig, krasbestendig en zeer gemakkelijk schoon te maken.

 

     
                                      Klik hier ⇑                                                                               Klik hier ⇑

Veelzijdig!

Een van de grootste voordelen van melamine meubels is hun veelzijdigheid. Deze meubels zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen, waardoor je altijd een meubelstuk kunt vinden dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Bovendien zijn melamine meubels zeer betaalbaar in vergelijking met massief houten meubels, wat betekent dat u zonder uw bankrekening te breken uw huis kunt inrichten met stijlvolle en duurzame meubels.

 

   
                                      Klik hier ⇑                                                                               Klik hier ⇑

Gemakkelijk!

Melamine meubels zijn ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Het gladde oppervlak maakt het gemakkelijk om stof en vuil af te vegen met een vochtige doek, waardoor het ideaal is voor drukke huishoudens. Het is ook bestand tegen vlekken en krassen, waardoor het een uitstekende keuze is voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

 

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe eettafel, een boekenkast of een dressoir, melamine meubels bieden een uitstekende combinatie van stijl, duurzaamheid en betaalbaarheid. Dus waar wacht je nog op? Bekijk ons assortiment melamine meubels vandaag nog en transformeer uw huis met deze geweldige meubels!

Klik hier voor ons uitgebreide assortiment aan melamine meubels.

 

 

 

Trendy hoekbank Ansio in offwhite bouclé stof

De hoekbank is een belangrijk element in de moderne woonkamer. Niet alleen biedt het comfortabele zitplaatsen voor familie en vrienden, maar het kan ook dienen als een stijlvolle blikvanger in uw interieur. Als jij op zoek bent naar een trendy hoekbank met een eigentijdse uitstraling, dan is de Ansio hoekbank in offwhite bouclé stof een uitstekende keuze.

 

Stijlvol & comfortabel

De Ansio hoekbank is ontworpen om zowel stijlvol als comfortabel te zijn. De bank heeft een strakke en moderne uitstraling die past bij elke hedendaagse woonstijl. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van zacht schuim dat zorgt voor een aangename en comfortabele zitervaring. De offwhite bouclé stof geeft de bank een luxe uitstraling en voegt een extra laagje comfort toe.

 

Trendy & populair

De bouclé stof is momenteel erg trendy en populair in de wereld van interieurontwerp. Het heeft een unieke textuur die lijkt op kleine lusjes die op het oppervlak van de stof zijn geweven. Dit geeft de bank een mooie textuur en maakt het ook makkelijk om te combineren met andere kleuren en patronen in uw interieur.

 

Ruim en praktisch

De Ansio hoekbank is ook zeer praktisch in gebruik. De bank heeft een ruime zitting en biedt voldoende plaats voor meerdere personen. Daarnaast wordt de bank geleverd met de bijbehorende lendekussens. Een ander voordeel van de Ansio hoekbank is dat deze van hoge kwaliteit is. De bank is vervaardigd met hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Hierdoor is de bank een goede investering die jarenlang plezier zal geven.

 

Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen met familie en vrienden, of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, de Ansio hoekbank is zeker een bank die het overwegen waard is.

 

Geïnteresseerd in deze Trendy hoekbank?

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel
- Via onze site

Klik hier op de link naar de Hoekbank Ansio beige.

 

Stijlen voor dummies

Leuk hoor al die nieuwe accessoires, maar zo leuk als het in de winkel staat lukt thuis nooit!
Tijd om daar verandering in te brengen. In een paar stappen een perfect gestijlde kamer!

de Groot wonen

Lees verder

Zo kies je de juiste tafel

Als je opzoek bent naar een nieuwe eettafel maar geen idee heeft waar je moet beginnen, bent u op de juiste pagina. In dit artikel zullen wij je 5 waardevolle tips geven zodat jij straks de juiste tafel aanschaft.

kies de juiste tafel

Lees verder

Alles wat jij moet weten over relaxfauteuils.

Relaxfauteuil, relaxen of noodzaak?

Het eerste antwoord wat is veelal krijg, als ik begin over een relaxfauteuil is “dat is toch voor oudere mensen?”. Ja, het antwoord snap ik wel enigszins. Vroeger was dat veelal. Ware het niet dat de werkelijkheid totaal anders is. Relaxfauteuils zijn er voor iedereen. Wat is een relaxfauteuil eigenlijk? Want in elke woonkamer staat een bank, een eethoek met meerdere stoelen, vaak een kast en een tv. Regelmatig moet er dan nog een fauteuiltje ergens bij en deze is dan voor de visite. Verrassend genoeg wordt dit fauteuiltje dan ook gebruikt door de bewoners zelf.

Lees verder

Nieuwe bank kopen? Zo maak je de juiste keuze !

Het is tijd om die mooie nieuwe bank uit te gaan zoeken.
Lekker snuffelen op internet en woonwinkels bezoeken, op zoek naar die ene perfecte bank!
Maar dan… Alleen het kiezen van het juiste model is al lastig, maar waar moet je eigenlijk nog meer op letten?

Wij geven u een aantal tips voor het kiezen van de bank die bij u past!

de Groot wonen

Lees verder

Tips voor een positief interieur!

Na een lange dag is het meestal gewoon fijn om naar huis te gaan en te ontspannen. Wist u dat uw interieur uw mood kan veranderen?
Als je aan jezelf merkt dat je niet ontspannen naar huis gaat en thuis niet echt een gevoel van rust voelt is het misschien tijd om uw interieur te veranderen.
Met een aantal kleine aanpassingen in je huis kan je al een gevoel van rust, ontspanning en gezelligheid creëren.

Lees verder

Copyright © De Groot Wonen