Ontdek de veelzijdigheid van het Tavolo tafelconcept van Pronto Wonen

Ben je op zoek naar een eettafel die perfect past bij jouw behoeften, stijl en interieur? Het Tavolo tafelconcept van Pronto Wonen biedt de ideale oplossing. Met een breed scala aan formaten, vormen, materialen en afwerkingen, is dit concept ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen. In deze blog ontdek je alles wat je moet weten over het Tavolo tafelconcept en waarom het een uitstekende keuze is voor jouw eethoek.

 

Duurzaam en stoer

De tafelserie Tavolo is exclusief ontworpen voor Pronto Wonen en wordt gemaakt van duurzaam geborsteld en genoest massief eiken. Door het gebruik van dit hoogwaardige materiaal krijgen de tafelbladen een stoer en robuust uiterlijk. Bovendien zorgen de natuurlijke kenmerken van het hout, zoals noesten, oneffenheden en kleine barstjes, in combinatie met de gekozen kleur, ervoor dat elke tafel uniek is en een eigen karakter heeft.

 

Flexibiliteit in kleur en afwerking

Het Tavolo tafelconcept biedt een breed scala aan kleurmogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren lak en olie, waardoor je de tafel kunt afstemmen op jouw persoonlijke smaak en interieurstijl. Of je nu houdt van een natuurlijke houtkleur, een trendy donkergrijze tint of een opvallende lakafwerking, er is altijd een kleur die bij jou past.

 

 

Aanpasbaarheid en afmetingen

Een van de belangrijkste kenmerken van het Tavolo tafelconcept is de aanpasbaarheid. Je kunt kiezen uit verschillende tafelbladuitvoeringen, zoals vlak, boomstamkant en afgeschuind, om de tafel te vinden die het beste bij jouw smaak en interieur past. Bovendien zijn er talloze afmetingen beschikbaar, variërend van compacte vierkante tafels tot ruime ovale tafels.

 

Stijlvolle onderstellen

Naast de keuze in tafelbladen biedt het Tavolo tafelconcept ook verschillende onderstellen om uit te kiezen. De matrixpoten, gemaakt van zwart metaal, geven de tafel een eigentijdse uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen en vormen van de poten, afhankelijk van de grootte en stijl van de tafel die je wilt.

 

 

Onderhoud en bescherming

Om je Tavolo tafel in optimale staat te houden, biedt Pronto Wonen onderhoudsproducten aan die speciaal zijn ontworpen om het hout te beschermen tegen vuil en vlekken. Deze producten zorgen ervoor dat je extra lang van je tafel kunt genieten en dat deze er altijd als nieuw uitziet.

Het Tavolo tafelconcept van Pronto Wonen biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden om jouw ideale eettafel te creëren. Met duurzaam massief eikenhout, veelzijdige kleuropties, verschillende tafelbladuitvoeringen en stijlvolle onderstellen, kun je een tafel samenstellen die perfect past bij jouw smaak, interieur en levensstijl. Breng een bezoek aan de Pronto Wonen winkel en laat je deskundig informeren over alle mogelijkheden die het Tavolo tafelconcept te bieden heeft. Ontdek de schoonheid en functionaliteit van deze prachtige tafelserie en geniet van vele jaren dinerplezier en gezelligheid met familie en vrienden.

 

Klik hier voor de uit voorraad leverbare modellen van Tavolo.
Of kom gezellig langs in de winkel om de tafel van je dromen samen te stellen!

 

Delen:

Copyright © De Groot Wonen