Geniet van 5 Jaar Zorgeloos Wonen met de All in House Service van Pronto Wonen!

 

Bij Pronto Wonen begrijpen we hoe belangrijk het is om zorgeloos te kunnen genieten van je nieuwe zitmeubel en karpet. Daarom bieden we onze klanten de All in House Service aan. Met deze service kun je vijf jaar lang rekenen op aanvullende service en professionele hulp bij eventuele problemen die niet onder de normale fabrieksgaranties vallen. In deze blog ontdek je hoe de All in House Service werkt en welke voordelen het biedt.

 

Aanvullende service voor vijf jaar


Wanneer je een nieuwe aankoop doet bij Pronto Wonen, kun je ervoor kiezen om de All in House Service af te sluiten. Tegen een geringe meerprijs per zitplaats of karpet ontvang je niet alleen een speciaal ontwikkeld verzorgings-/beschermingsproduct, maar ook vijf jaar aanvullende service. Deze aanvullende service bestaat uit constructieservice en vlekkenservice, waardoor je gegarandeerd bent van professionele hulp bij eventuele calamiteiten.

Let op: de exacte meerprijs en voorwaarden van de All in House Service kunnen variëren, dus het is raadzaam om bij Pronto Wonen specifieke informatie op te vragen bij de aanschaf van je meubel of karpet.

 

Constructieservice voor zitmeubelen


Met de All in House Service krijg je vijf jaar aanvullende constructieservice op je zitmeubelen. Dit omvat verschillende diensten, zoals het verwijderen van pilling bij textiel, het opspannen van bekleding die is gaan rimpelen of plooien, het verstevigen en/of opvullen van vaste zittingen die zijn gaan inzakken, het herstellen van losgeraakte stiknaden, het vastzetten van losgeraakte verbindingen, en nog veel meer. Kortom, alle mogelijke constructieproblemen worden deskundig aangepakt.

 

Vlekkenservice voor textiel, leder en lederlook


Voor meubels met textiele bekleding of een textiel karpet biedt de All in House Service vijf jaar bescherming & vlekkenservice. Met een hoogwaardige textielbescherming maak je het oppervlak optimaal vlekwerend, waardoor vlekken eenvoudig te reinigen zijn en vloeistoffen geen kans krijgen om blijvende vlekken te veroorzaken. Mocht er onverhoopt toch een blijvende vlek ontstaan, dan kun je een beroep doen op de professionele vlekkenservice van Pronto Wonen. Voor meubels van leder en lederlook ontvang je verzorgingsproducten die ervoor zorgen dat het materiaal zijn natuurlijke souplesse behoudt, optimaal beschermd wordt en volledig gereinigd kan worden.

 

Hoe maak je gebruik van de All in House Service?


Om gebruik te maken van de All in House Service dien je de service af te sluiten bij de aanschaf van je nieuwe meubel bij Pronto Wonen. Na de aankoop word je aangemeld bij All in House B.V. en ontvang je per e-mail een persoonlijk Servicecertificaat met een uniek servicenummer. Als je gedurende de vijf jaar serviceperiode aanspraak wilt maken op de service, dien je binnen 3 werkdagen na het ontstaan van het probleem of de vlek contact op te nemen met het Service Centre van Pronto Wonen.

 

Voordelen van de All in House Service:


De All in House Service van Pronto Wonen biedt verschillende voordelen:

1. Vijf jaar service zonder afbouw of eigen risico.
2. Vijf jaar aanvullende constructieservice voor zitmeubelen.
3. Vijf jaar uitgebreide vlekkenservice voor textiel, leder en lederlook.
4. Servicemonteur aan huis voor het verrichten van de service.
5. Verzorgings- / beschermingsproducten op maat gedurende de gehele looptijd.

 


Met de All in House Service van Pronto Wonen kun je vijf jaar lang zorgeloos genieten van je nieuwe zitmeubel en karpet. De aanvullende constructieservice zorgt ervoor dat eventuele constructieproblemen deskundig worden verholpen, terwijl de vlekkenservice ervoor zorgt dat vlekken geen blijvende schade veroorzaken. Met de All in House Service ben je gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten, en dit alles wordt gewoon bij je thuis uitgevoerd. Sluit de All in House Service af bij de aanschaf van je nieuwe meubel en geniet van vijf jaar zorgeloos comfort en gemak.

 

Delen:

Copyright © De Groot Wonen