Ontdek de veelzijdigheid van de Seduto draai-/relaxfauteuil

Als het gaat om ontspanning en comfort in je interieur, denk je misschien meteen aan ouderen die genieten van een relaxfauteuil. Maar relaxfauteuils zijn allang niet meer alleen voor ouderen. De Seduto draai-/relaxfauteuil is een perfect voorbeeld van een meubelstuk dat zowel stijlvol als functioneel is, en geschikt voor mensen van alle leeftijden. In deze blog ontdek je de diverse mogelijkheden en eigenschappen van de Seduto draai-/relaxfauteuil, die je helpen om heerlijk te ontspannen in je eigen huis.

 

Een uitgebreide keuze aan comfort

Een van de belangrijkste aspecten van een relaxfauteuil is het comfort. Bij de Seduto draai-/relaxfauteuil kun je kiezen uit maar liefst vier verschillende zitcomforts. Of je nu de voorkeur geeft aan zachte polyether vulling of een combinatie van pocketveren en HR-schuim, er is altijd een zitcomfort dat bij jouw wensen past. Bovendien is elke zitcomfort optie voorzien van Nosagveren voor optimale ondersteuning en afgewerkt met een comfortabele Diolenwattenafdeklaag.

 

Een maatwerk fauteuil

De Seduto draai-/relaxfauteuil biedt ook veel mogelijkheden om de fauteuil volledig aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Je kunt kiezen uit twee rugvarianten, namelijk horizontale banen of een stijlvolle Y-vorm. Daarnaast zijn er opties voor verschillende zithoogtes, zitdieptes en zelfs een extra hoge rugleuning. Met vijf verschillende armleuningen en twee typen poten, zoals een 5-teensvoet of schijfvoet, kun je de fauteuil volledig personaliseren naar jouw smaak en stijl.

 

     

 

Handmatige of elektrische bediening

De Seduto draai-/relaxfauteuil is standaard uitgerust met een handmatige bediening, waarbij je met een hendel de rugleuning en voetensteun kunt verstellen. De hoofdsteun kan eenvoudig met de hand worden aangepast. Als je echter meer gemak en gebruiksgemak wilt, kun je kiezen voor een elektrisch verstelbare uitvoering met twee elektromotoren. Met een eenvoudig bedieningspaneel kun je het rug- en voetgedeelte onafhankelijk van elkaar aanpassen. Voor nog meer gebruiksgemak is er zelfs een optie voor een Sta-op functie die het opstaan en gaan zitten vergemakkelijkt.

 

Materialen en stoffen

De Seduto draai-/relaxfauteuil is gemaakt van duurzame materialen, waaronder een metalen frame, meubelplaat en Beaverboard. Voor de bekleding heb je de keuze uit stof en microleder, waarbij je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en patronen. Pronto Wonen biedt een uitgebreide stoffencollectie aan, zodat je de perfecte stof kunt kiezen die past bij jouw interieur.

 

     

 

De Seduto draai-/relaxfauteuil is een veelzijdig meubelstuk dat comfort, stijl en functionaliteit combineert. Met diverse zitcomforts, maatwerkmogelijkheden en keuze in bedieningsopties kun je de fauteuil volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften. Daarnaast is er een ruime keuze aan materialen en stoffen, zodat je de fauteuil kunt personaliseren naar jouw smaak en interieur. Geniet van ultieme ontspanning en comfort met de Seduto draai-/relaxfauteuil in je eigen huis. Bezoek Pronto Wonen om de mogelijkheden te ontdekken en laat je adviseren door het vriendelijke personeel. 

 

Of klik hier voor de uit voorraad leverbare modellen van de Seduto draai-/relaxfauteuil.

Delen:

Copyright © De Groot Wonen